Print

Târgul de Oferte Educaționale / Ediția a XIX-a / 2019

Written by Nicoleta Popescu on .

     Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Gorj, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Gorj, a organizat cea de-a XIX-a ediție a “Târgului Ofertelor Educaționale”, în perioada 9-11 mai 2019.Scopul evenimentului aurmărit prezentarea de informaţii pertinente pentru elevi, în forme accesibile şi atractive, legate de oferta educaţională a liceelor, precum și informarea şi consilierea părinţilor privind posibilele trasee educaţionale ale copiilor lor și conştientizarea comunităţii privind rolul orientării şcolare şi profesionale pentru viitorii absolvenţi de clasa a VIII-a.

     Târgul Ofertelor Educaționale s-a desfășuratla nivelul unităților de învățământ liceal din afara municipiului Târgu-Jiu, în perioada 09 - 10 mai 2019 și în municipiul Târgu-jiu, în incinta Shopping City, în ziua de 11.05.2019, în intervalul orar 12.00-18.00.

     Evenimentul organizat la Shopping City Târgu-Jiu a debutat cu un frumos program artistic și cu alocuțiunile personalităților reprezentative din învățământul gorjean. Activitatea de vizitare a standurilor s-a desfășurat conform programărilor, respectându-se caracterul interactiv, atractiv, motivant al prezentărilor. Peste 700 de elevi de clasa a VIII-a au beneficiat de informațiile oferite de cele 21 de unități de învățământ liceal participante.

     Echipa C.J.R.A.E. Gorj a monitorizat desfăşurarea activităţilor interactive de la fiecare stand şi respectarea programului de vizitare. La finalul vizitei, viitorii absolvenţi de clasa a VIII-a au primit un material motivaţional, cu câteva recomandări privind pregătirea psihologică pentru examen.

   

 

   

 

   

 

 

 

Constanţa Tulcea Călăraşi Ialomiţa Brăila Giurgiu Bucureşti Teleorman Olt Dolj Mehedinţi Gorj Vâlcea Argeş Dâmboviţa Prahova Buzău Vrancea Galaţi Bacău Vaslui Iaşi Botoşani Suceava Neamţ Covasna Braşov Harghita Maramureş Bistriţa Năsăud Mureş Sibiu Sălaj Satu Mare Cluj Alba Hunedoara Bihor Arad Caraş Severin Timiş

CENTRELE JUDEŢENE / AL MUNICIPIULUI BUCUREŞTI
DE RESURSE ŞI ASISTENŢĂ EDUCAŢIONALĂ DIN ROMÂNIA
 

UTILIZATORI ÎNREGISTRAŢI

  • nicoroxi
  • Andandy
  • Ionela Birsan

UTILIZATORI ON-LINE

We have 57 guests and no members online