REGULAMENT POSTARI FORUM

Acasă Forumuri Reguli de utilizare forumuri REGULAMENT POSTARI FORUM

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #429
  Ofelia Tulpan
  Moderator

  Va rugam sa cititi inainte de a posta.
  1.a.Sunt interzise atacul la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente.
  1.b. Comportamentul nepotrivit sau ofensator, hartuirea si mesajele menite sa provoace ceilalti useri, raspunsurile agresive la mesajele jignitoare, sunt sanctionabile. Un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat.
  Sanctiuni aplicate: intre 24 de ore si 30 de zile. In cazuri extreme se poate ajunge la blocare definitiva.
  2. Inainte de scriere cautati cea mai buna categorie sau subiect pentru mesajele voastre, pentru evitarea postarii de doua ori a aceluiasi subiect sau scrierii aiurea a mesajului dumneavoastra. Va rugam sa folositi functia de CAUTARE.
  3. Va rugam sa folositi un titlu adecvat cand deschideti un topic (in special unul care sa sublinieze tema topicului). Evitati titluri incomplete sau de genul “lol”, “intrebare” sau “ATENTIE!!”.
  4. Pentru a evita repetarea argumentelor, mai ales in cazul discutiilor lungi, va sugeram ca intotdeauna sa cititi intregul topic inainte de a posta un raspuns.
  5. Va rugam sa nu raspundeti la off-topicuri si sa nu postati in topicuri care probabil vor fi sterse. Postari de genul “primul pe pagina” sau “am scris si in topicul asta” sunt interzise. Va rugam sa postati raspunsuri care au legatura cu topicul. Daca nu puteti oferi un raspuns potrivit cu topicul este mai bine sa nu postati nimic. Acest lucru este in special valabil asupra posturilor foarte scurte si fara relevanta.
  6. Nu folositi texte cu fonturi colorate excesiv sau cu dimensiuni mari. Dimensiunile excesive vor fi reduse fara aviz si fara explicatii. Culoarea standard a acestui forum este aceasta. Va recomandam sa o folositi, altfel vom fi nevoiti sa va editam mesajele.
  7. Verificati textul inainte de a posta. Astfel va puteti asigura ca este usor de citit si poate fi inteles de catre ceilalti membri ai forumului. Incalcarile repetate ale acestei reguli pot duce la un avertisment.
  8. Este interzisa folosirea prescurtarilor de chat: “sh” , “tz”, “k” , “dak”, etc. Puteti folosi diacriticele. De asemenea, este interzisa postarea de mesaje monosilabice si care contin doar emoticonuri.
  9. Nu citati excesiv din posturile anterioare. Citati doar partile esentiale astfel incat posturile sa nu fie prea lungi.
  10. Publicitatea pe forum este permisa doar in cadrul sectiunilor create in acest scop (si aici in limita bunului simt). In restul ariilor este interzisa postarea de reclame. Reclama in semnatura este de asemenea interzisa, exceptie de la aceasta regula face postarea de linkuri spre pagini din cadrul domeniului. Restul se considera SPAM.
  SPAM – mesaj nesolicitat (de regula cu caracter comercial, dar nu neaparat) postat in mod repetat. De asemenea, este interzisa si reclama tip SEO – Search Engine Optimization.
  11. Este interzisa crearea si folosirea de “clone” (mai multe conturi ale aceluiasi utilizator). Inregistrarea si folosirea de conturi multiple (pentru ocolirea unei sanctiuni, pentru inducere in eroare a celorlalti useri, just for fun etc.) duce la blocarea tuturor conturilor clona si la suspendarea, pentru 7 zile, a contului principal (aceasta perioada se adauga peste cea initiala). In cazuri extreme, SI contul principal poate fi blocat.
  12. Este interzisa atasarea de fisiere ce contin virusi, troieni, spyware sau orice fel de atasament ilegal sau potential periculos.
  13. Este acceptata postarea de imagini fara comentarii atata timp cat sunt on topic.
  14. Bannere sau linkuri-urile de recrutare in semnatura sunt interzise. Regulile 1 si 10 sunt valabile si pentru semnaturi, avatare, atasamente.
  15. NU atasati fisiere mai mari de 2 MB si nu utilizati aceasta functie decat cu un scop bine definit. (Text si imagine); Atasamentele de tip video nu sunt acceptate.
  16. Postarea pozelor altor useri, fara acordul acestora, de asemenea este interzisa. Acord scris si trimis prin PM catre administrator.

  • Acest subiect a fost modificat acum 2 ani, 10 luni de Ovidiu Bican. Motivul: Actualizare
Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.