Evaluarea dezvoltării copiilor în vederea înscrierii în învățământul primar ~ anul școlar 2020 – 2021

EVALUAREA DEZVOLTĂRII COPIILOR ÎN VEDEREA

ÎNSCRIERII ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL PRIMAR

ANUL ȘCOLAR 2020 – 2021

     În perioada 26 mai – 30 iunie 2020, specialiștii din cadrul CJRAE / CJAP Gorj vor realiza evaluarea dezvoltării copiilor care împlinesc 6 ani în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2020 inclusiv, care nu au fost evaluaţi până la data instituirii stării de urgenţă şi care nu au frecventat grădinița sau s-au întors din străinătate, în vederea înscrierii în clasa pregătitoare (conform O.M.E.C. nr. 4.244 din 12 mai 2020 pentru modificarea și completarea calendarului și a metodologiei de înscriere a copiilor în învățământul primar pentru anul școlar 2020 – 2021, aprobate prin Ordinul ministrului educației și cercetării nr. 3.277 / 2020).

     Mai jos găsiți detalii privind programul centrului de evaluare, numerele de telefon la care puteți suna în vederea unei programări prealabile și totodată precizări în sprijinul dumneavoastră.

ANUNȚ - ETAPA DE EVALUARE A DEZVOLTĂRII COPIILOR ~ MAI - IUNIE 2020

CALENDARUL DESFĂȘURĂRII EVALUĂRII COPIILOR ÎN VEDEREA ÎNSCRIERII ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL PRIMAR

PRECIZĂRI EVALUARE PSIHOSOMATICĂ ~ MAI-IUNIE 2020

     Cererile prin care părinții solicită evaluarea dezvoltării copiilor vor fi furnizate de către profesorii evaluatori și vor fi completate în ziua evaluării sau vor fi descărcate de pe site-ul CJRAE Gorj www.cjraegorj.ro, completate și trimise online la următoarea adresă­­­­­­­­­­­­­­­­­­ de e-mail gorjcjrae@gmail.com sau office@cjraegorj.ro sau prin poștă la următoarea adresă: Centrul  Județean de Resurse și Asistență Educațională Gorj, strada Tismana nr 1 A, cartier Bârsești, localitatea Tg-Jiu, cod poștal 210205,  Județul Gorj.

Mai jos puteți descărca cererea tip pentru solicitarea evaluării copilului:

CERERE EVALUARE NIVEL DEZVOLTARE 2020

CERERE PĂRINTE / REPREZENTNAT LEGAL PENTRU EVALUAREA DEZVOLTĂRII COPILULUI

Continuă lectura

AnteriorUrmător