Webinar practic despre cum ne protejăm de infecția cu CoVid-19

În contextul noilor declarații ale Guvernului cu privire la reluarea activitaților școlare începând cu 02 iunie a.c. a elevilor claselor a VIII- a si a XII-a pentru pregatirea examenelor, cât și prezența în școli a profesorilor și a elevilor la sustinerea examenelor naționale, vă invităm să participați la un webinar practic despre cum ne protejăm de infecția cu CoVid-19, miercuri, 29 aprilie la ora 11:00. Ne-am gândit să venim în întâmpinarea nevoilor și întrebărilor cu indicații practice despre cum ne protejăm cât mai mult cu putință de acest virus.

Invitata webinarului nostru este dr. Laura Ghibu, medic român ce profesează în Suedia, care a dezvoltat un material cu informații despre normele de bază în igienă și prevenție împotriva COVID.

Linkul de înscriere: https://calendly.com/arfo/cum-ne-aparam-de-infectia-cu-sars-cov-2 (Selectați data de 29 aprilie din calendarul din dreapta paginii, ora 11:00 si apoi introduceți numele, adresa de email și orașul).

Sesiunea va dura 2h și va aborda următoarele teme:
-Cum te infectezi cu virusul SARS-CoV-2 și care este perioada de incubație?
-Cât este de contagios și ce simptome prezintă?
-Cum ne tratăm dacă ne îmbolnăvim?
-Cum putem preveni infecția?
-Cum ne spălăm și dezinfectăm mâinile?
-Cum îmbrăcăm și cum ne dezbracăm de mănuși și alte echipamente?
-Lucrează în siguranță.

Informațiile sunt utile publicului larg și în special celor care lucrează în prima linie, asistenți sociali, medici, profesori, consilieri școlari, persoane care lucrează cu publicul etc. Webinarul este găzduit de #ARFO în parteneriat cu #Asociația_eLiberare.

De asemenea va fi transmis si pe pagina de Facebook eLiberare https://www.facebook.com/eLiberare/
 
Toate cele bune,
Echipa eLiberare
eLiberare
Cristina Doboș
cristina@eliberare.com / +40 770238172

www.eliberare.com
București, România
Director CJRAE Gorj,
Prof. Ofelia Tulpan

Continuă lectura

AnteriorUrmător