Evaluarea nivelului de dezvoltare a copiilor în vederea înscrierii în anul şcolar 2023 – 2024 în clasa pregătitoare

  • Evaluarea dezvoltării a copiilor se va efectua doar în situația copiilor care nu au frecventat grădinița sau care s-au întors din străinătate, sub coordonarea Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE) Gorj în perioada prevăzută de calendarul înscrierii în clasa pregătitoare pentru anul școlar 2023 – 2024.
  • Programul Centrului de evaluare coordonat de CJRAE Gorj ce va desfăşura această activitate conform calendarului aprobat de către Ministerul Educației, în perioada 05 – 26 aprilie 2023;
  • Menționăm faptul că, CJRAE Gorj va fi centru de permanență până la începutul anului școlar 2023-2024, conform art. 33 (4), iar programul pentru evaluare este stabilit în planificarea atașată.
  • Programul centrului pentru evaluarea nivelului de dezvoltare a copiilor în vederea înscrierii în învăţământul primar îl găsiți în precizările pentru părinți din link-ul de mai jos.

» Programul Centrului de Evaluare

» Precizări pentru părinți privind evaluarea dezvoltării copiilor care revin din străinătate sau care nu au frecventat grădinița

» Cerere – tip pentru evaluarea nivelului de dezvoltare a copiilor

Continuă lectura

AnteriorUrmător